Alpin Loacker Outdoor Online Shop aus Österreich. Alles für deine Bergfreunde

Den här sidan har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

⭐ 100 000+ nöjda kunder 💪 Premiumutrustning sedan 1993 💚

Alpinslyckare

Hållbar utomhusutrustning sedan 1993

Fri leverans

från 50 € inom EU

Gratisutbyte

100 dagar rätt att återvända

I det bästa av samhället

Över 100 000+ nöjda kunder

Koldioxidneutral

Alla beställningar och frakt kompenseras för CO2

Bereits über 100.000 zufriedene Kunden

Alpin Loacker vandringspinnar - den perfekta följeslagaren för alla bergsfans

Oavsett om det är lätt vandring, flera dagars vandringstur, nordisk promenader eller bergsbestigning i de höga bergen. Med Alpin Loacker Sticks Om du skyddar leder och ben och säkerställer ytterligare grepp. Vår Alpina pinnar Övertyga med högkvalitativ utförande, robust material som kol och ultralätt flygplan aluminium. De är också ergonomiskt justerbara och tillgängliga som ett vikande golv eller en vandringspinne. Om vårt Kolfoldande stenar, aluminiumfällbara pinnar, Teleskop vandringspinnar gjorda av kol, liksom våra Allmountain Telescope vandringspinnar gjord av aluminium -Vura alpina pinnar erbjuder det bästa priset på marknaden på marknaden. Perfekt för vandring, vandring, bergsbestigning, nordiska promenader eller skidturer perfekt lämpliga. Fler och fler Globetrotters njuter också av de ergonomiska följeslagarna på sina resor.

Högkvalitativ basutrustning för utomhusbruk - Alpin Loacker Grödel och Alpin Loacker Gaiters

Den högra friluftsutrustning hjälper till att förebygga olyckor och minskar därmed risken för skador på berget. Det är därför vi på Alpin Loacker har rätt tillbehör för friluftsliv och täcker de viktigaste grunderna för att göra varje tid i bergen säker. Den Alpin Loacker Grödel ger ett säkert grepp i svår terräng som snö och is och lämpar sig även för trailrunning. För detta har vi speciellt utvecklat vår Tillverkad i Österrike stegjärnspåsar utvecklades kring den Grödel för att förvara dem optimalt och skyddat. Allt populärare i sortimentet är också våra Alpina Loacker-gångbyxor. Dessa Bergsgångare skyddar mot väta, lera och snö på alla vandringsturer och är oumbärliga på flerdagarsturer i bergen.

Alpin Loacker Sleep

Varje utomhusäventyr inkluderar en lätt sovsäck som är skräddarsydd efter varje säsong och väder. Vår ultraljus alpina loacker ner sovsäckar imponerar med premiummaterial som Rip Stop Nylon och hållbart certifierad anka. Vi använder också återvunnet material där det är möjligt. Om han Alpinslyckare Viloläge, vår mer populära Down Pro 3 Tre säsonger sovsäck eller vår Ultra -Light Alpine Loacker Summer Sleeping Bag - Komfort och säkerhet är högsta prioritet hos Alpin Loacker. Den perfekta symbiosen gjord av isoleringsmaterial och vikt gör varje bergstur och campingresa enklare, eftersom den bara kan hikas säkert från väl vilade. Den bästa sovsäcken gör ingenting utan rätt utomhus är matta Alpin Loacker Light Pro Isrocatta 8 cm, så väl som Alpin Loacker Light IsmATTion 6 cm Övertyga med robust material, optimal komfort och lätt förpackningsmassa.

Alpin Loacker Outdoor Cooking och Alpin Loacker rostfritt ståluppsättningar

De Utomhuskök vill bli noggrant utvald! Här gäller också vår Alpin Loacker Lunchbox, Alpin Loacker Thermodos och Alpin Loacker rostfritt stål dricksflaska, samt campingbestick: Material av hög kvalitet, lätt och praktisk hantering är ett måste. Det är därför vi valde miljövänliga och robusta material som 304 rostfritt stål och en väl genomtänkt design i våra campingrätter. Våra säkerställer varma måltider ultraljus alpin gaskokare liksom det Alpin Loacker Storm Kit Pro -Denna campinggasskokare övertygar genom innovativ design, ljuspaketmassa och bra prisprestanda.

Alpin Loacker ryggsäck, utomhuspåsar och Kulturbaschen - gjord i Österrike 

Vår Alpin Loacker utomhusryggsäckar har en volym mellan 25,35 och 50 liter. Om ljuset Alpin Loacker Mountain Bang för flera dagars vandringsturer Eller vår nya Lätt vandrings ryggsäck För mindre dagsturer. De Vandrings ryggsäckar Övertyga med lysande design, praktiska ämnen, robust, vattentätt material och bekväm att bära komfort. I kombination med Alpin Loacker Dyneema torrväskavår Alpinslyckare Utomhus Brottsling och vår praktiska Alpin loacker höftpåse Om du är perfekt organiserad och förberedd för nästa äventyr. Hållbar utomhusutrustning tillverkad i Österrike.

Köp vandringskläder online - bästa kvalitet till bästa pris

Rätt sak är på turer med utbytbara temperaturer och väderförhållanden Vandringskläder Viktig! Utomhuskläder Bör vara temperatur -reglerande, snabbtorkning, andningsbar och lätt. Med vår Alpin Loacker Merino underkläder, de merino Vandringstrumpor och Merinoboxare shorts Täck allt som gör bra termiska underkläder. De andningsbara övertygar också Vandringskjorta kvinnor Hur Herr, The Merino utomhusfunktionell jacka och vår Merino långsatt skjorta genom hög kvalitet och optimal komfort. Och allt detta från hållbara, mulesing gratis merinoull. Även tillgängligt med en ny Corespun -teknik - som Merino Comfort kombinerar med syntetiska egenskaper - gör detta vandringskläder gjorda av merinoull extra fin, andningsbar, lätt som elastisk och ändå extremt robust.