Alpin Loacker Outdoor Online Shop aus Österreich. Alles für deine Bergfreunde

Denna sida har endast begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

⭐⭐⭐⭐⭐ 150.000+ nöjda kunder 💪 Premiumutrustning sedan 1993 💚

ALPIN LOACKER

Hållbar utrustning för friluftsliv sedan 1993

Gratis leverans

från 50€ inom EU

Fri retur

100 dagars returrätt

I det bästa företaget

Över 150 000+ nöjda kunder

CO2-neutral

Alla beställningar och transporter är CO2-kompenserade

Redan över 150 000 nöjda kunder

Alpin Loacker vandringsstavar - den perfekta följeslagaren för alla bergsentusiaster

Oavsett om det handlar om en enkel vandring, en flerdagars vandringstur, stavgång eller bergsklättring i höga berg. Med de Alpin Loacker vandringsstavar skyddar dina leder och ben och ger extra stöd. Våra Alpina stavar imponerar med sitt högkvalitativa utförande, robusta material som kolfiber och ultralätt flygplansaluminium. De är också ergonomiskt justerbara och finns som hopfällbara stavar eller teleskopiska vandringsstavar. Oavsett om våra fällbara kolfiberstavar, fällbara aluminiumstavar, teleskopiska vandringsstavar av kolfiber, samt våra all-mountain teleskopiska vandringsstavar tillverkade av aluminium - våra alpina stavar erbjuder det bästa förhållandet mellan pris och prestanda på marknaden. Perfekta för vandring, trekking, bergsklättring, stavgång eller skidturer. Allt fler globetrotters uppskattar också dessa ergonomiska följeslagare när de reser.

Högkvalitativ basutrustning för utomhusbruk - Alpin Loacker Grödel och Alpin Loacker damasker

Den högra friluftsutrustning hjälper till att förebygga olyckor och minskar därmed risken för skador på berget. Därför har vi på Alpin Loacker den rätta tillbehör för friluftsliv och täcker de viktigaste grunderna för att göra varje bergstid säker. Den Alpin Loacker Grödel ger ett säkert grepp i svår terräng som snö och is och är även lämplig för trailrunning. Vi har speciellt utvecklat vår Tillverkad i Österrike Fickor för stegjärn utvecklades runt den stegjärn optimerade och skyddade. Allt populärare i vårt sortiment är också våra Alpina Loacker-gångbyxor. Dessa är Bergsgångare skyddar mot väta, lera och snö på alla vandringsturer och är oumbärliga på flerdagarsturer i bergen.

Alpin Loacker sovsäck - genomtänkt sovsäck för utomhusbruk i alla väder

Varje utomhusäventyr behöver en lätt sovsäck som passar för alla årstider och väderförhållanden. Våra ultralätta Alpin Loacker dunsovsäckar imponerar med premiummaterial som rip-stop nylon och hållbart certifierat ankdun. Vi använder också återvunnet material där det är möjligt. Oavsett om Alpin Loacker vintersovsäckvår populära Dun Pro 3 sovsäck för tre säsonger eller vår ultralätt alpin Loacker-sovsäck för sommaren - Komfort och säkerhet är Alpin Loackers högsta prioritet. Den perfekta symbiosen mellan isoleringsmaterial och vikt gör varje bergstur och campingresa enklare, eftersom du bara kan vandra säkert om du är väl utvilad. Även den bästa sovsäcken är värdelös utan rätt liggunderlag för utomhusbruk - våra Alpine Loacker Light Pro liggunderlag 8 cmoch Alpin Loacker lättviktsliggunderlag 6 cm imponerar med sitt robusta material, optimala komfort och lilla packstorlek.

Alpin Loacker Outdoor Cooking och Alpin Loacker Set i rostfritt stål

Den utomhuskök måste väljas med omsorg! Även här gäller följande för våra Alpin Loacker matlåda, Alpin Loacker termos och Alpin Loacker dricksflaska i rostfritt stål samt campingbestickHögkvalitativt material, låg vikt och praktisk hantering är ett måste. Därför har vi valt miljövänliga och robusta material som rostfritt stål 304 och en genomtänkt design för våra campingbestick. För varma måltider är våra ultralätta Alpin Loacker gasolkök och den Alpin Loacker Storm Kit Pro Dessa gasolkök för camping imponerar med sin innovativa design, lätta packstorlek och bra pris/prestanda-förhållande.

Köp vandringskläder online - bästa kvalitet till bästa pris 

För turer med skiftande temperaturer och väderförhållanden är det viktigt att ha rätt vandringskläder är viktigt! Kläder för utomhusbruk ska vara temperaturreglerande, snabbtorkande, ventilerande och lätta. Med våra Alpin Loacker merino-underkläder, är merino Vandringsstrumpor och boxershorts i merino täcker allt som gör ett bra värmeunderställ. Dessutom är de andningsbara vandringströja för damer som Herrarnasom Funktionsjacka i merinoull för utomhusbruk och vår långärmad skjorta i merino erbjuder hög kvalitet och optimal komfort. Och alla är tillverkade av hållbar, mulesingfri merinoull. Finns även med den nya CORESPUN-tekniken - som kombinerar merinokomfort med syntetiska egenskaper - vilket gör vandringskläderna i merinoull extra fina, andningsbara, lätta och elastiska men ändå extremt robusta.