Alpin Loacker Outdoor Online Shop aus Österreich. Alles für deine Bergfreunde

Den här sidan har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

⭐⭐⭐⭐⭐ 80 000+ nöjda kunder 💪 Premiumutrustning sedan 1993 💚

Årets största utförsäljning

ALPIN LOACKER

Hållbar utrustning för utomhusbruk sedan 1993

Gratis leverans

från 50 € inom EU

Fritt utbyte

100 dagars returpolicy

I det bästa sällskapet

Över 70 000+ nöjda kunder

CO2-neutral

Alla beställningar och leveranser kompenseras med CO2

Produkter


Alpine Loacker vandringsstavar - den optimala följeslagaren för alla bergsälskare

Vare sig det handlar om en lätt vandring, en vandringstur på flera dagar, nordisk vandring eller bergsklättring i de höga bergen. Med hjälp av Alpine Loacker-stänger Du skyddar dina leder och ben och ger ytterligare stöd. Vår Alpina stavar övertygar med högkvalitativt hantverk, robusta material som kol och ultralätt flygplansaluminium. De är också ergonomiskt justerbara och finns som vikbara eller teleskopiska vandringsstavar. Oavsett om vår fällbara stänger i kol, fällbara stänger i aluminium, teleskopiska vandringsstavar av kol, liksom våra teleskopiska vandringsstavar för allmountain-bruk. Tillverkad av aluminium. - Våra alpina stavar erbjuder marknadens bästa värde för pengarna. Perfekt för vandring, trekking, bergsklättring, nordisk vandring och skidturer. Fler och fler globetrotters har också dessa ergonomiska följeslagare på sina resor.

Högkvalitativ basutrustning för friluftsliv - Alpin Loacker Grödel och Alpin Loacker Gaiters

Rätt Utomhusutrustning hjälper till att förebygga olyckor och minskar därmed risken för skador på berget. Det är därför vi på Alpin Loacker har rätt tillbehör för utomhusbruk och tar upp de viktigaste grunderna för att göra varje vistelse i bergen säker. Alpine Loacker Grödel ger ett säkert grepp i svår terräng, till exempel på snö och is, och är även lämplig för trailrunning. För detta har vi särskilt utvecklat vår Tillverkad i Österrike Crampon Bag Alpine Loacker damasker.   

Alpin Loacker Outdoor Cooking och Alpin Loacker Stainless Steel Sets

Utomhuskök  Alpin Loacker Lunchbox, Alpin Loacker Thermos och Alpin Loacker Stainless Steel Drinking Bottle samt campingbestick Ultralätt Alpin Loacker-gaskokare  Alpin Loacker Storm Kit Pro Dessa campingkök övertygar med sin innovativa design, lätta förpackningsstorlek och ett bra pris-prestandaförhållande.

Alpine Loacker ryggsäck, utomhusväskor och necessär - Tillverkad i Österrike 

Alpine Loacker Outdoor Ryggsäckar har en volym på mellan 25,35 och 50 liter. Om ljuset Alpine Loacker bergsryggsäck för vandringsturer som varar i flera dagar eller vår nya lätt vandringsryggsäck för mindre dagsutflykter. vandringsryggsäckar övertygar med sin geniala design, sina praktiska fack, sitt robusta, vattentäta material och sin behagliga bärkomfort. I kombination med Alpine Loacker Dyneema Dry Bagvår Alpine Loacker Utomhus Toalettväska och vår praktiska Alpine Loacker höftväska du är perfekt organiserad och redo för nästa äventyr. Hållbar utomhusutrustning tillverkad i Österrike.

Köp vandringskläder online - bästa kvalitet till bästa pris

För turer med varierande temperaturer och väderförhållanden är det viktigt att rätt vandringskläder viktigt! Kläder för utomhusbruk ska vara temperaturreglerande, snabbtorkande, andningsbara och lätta. Med vår Alpine Loacker Merino underkläder, Merino Vandringsstrumpor och Boxershorts i merino täcker allt som gör bra termiska underkläder. Dessutom är den andningsbara vandringströja för damer som Mänsom Merino Outdoor Functional Jacket och vår Merino långärmad skjorta genom hög kvalitet och optimal komfort. Alla är tillverkade av hållbar, mulesingfri merinoull. Finns även med den nya CORESPUN-teknologin - som kombinerar merino-komfort med syntetiska egenskaper - vilket gör detta vandringsplagg i merinoull extra fint, andningsbart, lätt och elastiskt men ändå extremt robust.